Schæferkennel Team Aixa

Studsdal Aida

Studsdal Aida var vores første avlstæve, Aida var en super skøn højdriftig tæve med en fantastisk engergi, ligeså fantastisk hun kunne være til træning ligeså fantastisk var hun i familien. Aida var hvalp da hun flyttede ind og vores mindste dreng William var 2 år, de to fik et helt fantastisk bånd som sjælendt ses.

Aida fik 5 kuld hvalpe og var 8 år da hun gik på pension og boende hos vores datter Sofie og hendes 2 børn og var en del af vores familie indtil sidste øjeblik. Aida fik fred da hun var 11 1/2 år.
Vi har haft Aidas Datter Team Aixa Cocio i alv, og har nu Aida's Børnebørn, Team Aixa Ronja og  Team Aixa Tilde, hos os i alv. Aida har flere sønner der var ved Politiet ikke blot i Danmark men også i Norge men også i det danske forsvar. oven i dette, har hun lavet noget ekstrmet dygtige konkurrence hunde, bl.a Team Aixa Arko.

Team Paka's Racine

Team Paka's Raccine var vores første Højavls tæve, Vi fik hende som hvalp.

Hun var en super dejlig og arbejdsom tæve, med en dejlig energi og en smuk udstråling. Hun fik 4 kuld hvalpe hos os og i dag er det Haus Kjärdgaard som har overtaget vores højavlsdel og har hendes barnebarn Haus Kjärdgaard Capella.

Raccine kom på pension, da hun var 7 år og fik et super godt hjem os en sød familie, hvor manden trændede PH. med hende.
Raccine blev 11 år.

Vinny vom Kleinen Städtchen

Vinny Vom Kleinen Stadtchen blev købt i Tyskland og blev en del af kennelen da hun var 1,5 år. Vinny blev Vores ældste søn Rasmus's træning hund. Hun var en super skøn og charmerende tæve, som ud over, at være træninghund også var en fantastisk familie hund, og virkeligt sød og kærlig overfor Rasmus's lille søn Verner.

Vinny blev desværre alvorligt syg da hun var 7 år og med stor sorg blev hendes tid med os alt for kort, hun er stadig savnet. Hun nåede at få 2 kuld hvalpe hos os, og vi har datteren Team Aixa Siri. Vinny har også en søn ved politiet på Færørende og Team Aixa Qaiser som blev nr. 2 ved IGP1 DM 2022 og  nr. 3 til DCH IGP DM og konkurrencehund til IGP 3 DM.


Emanze vom Bösen Michel (Fly)

Emanze vom Bösen Michel
Emanze vom Bösen Michel

Emanze Vom Bosen Michell med kæle navnet Fly blev købt i Tyskland da hun var, 3 år da vi købte hende, Fly Var en super tæve, med fantastisk brugsegenskaber, hun var faktisk så god at hun somme tider trænede hundeføren. Fly var ikke kun skøn til træning, men også en dejlig familie hund. Hun kom på pension hos Sofie og hendes to børn, hvor hun blev dejlig forkælet. 
Fly fik 4 kuld hvalpe hos os, og vi har mulighed for, at bruge hendes Søn Team Aixa Odin i alv som i 2023 er blevet nummer 4 til IFH spor DM, og hun har sønner ved både Dansk og Tysk Politi. Samt fine konkurrence hunde, bl.Team Aixa Mynte Mø IGP1 Danmarksmester 2020.
Fly blev 11 1/2, og som de andre blev der sagt farvel i hendes hjem. 


Team Aixa Cocio

Team Aixa Cocio datter af Studsdal Aida, var en super sød hvalp, som udviklede sig til en den perfekte træningshund. Vores mellemste søn Peter har navngivet Cocio, hun blev opkaldt efter hans yndlingsdrik. Cocio har givet os mange spændende oplevelser, Cocio er en hund med stor personlighed, dette gjorde blot samarbejdet og relationen med hendes hundefører endnu mere tæt.

Desværre blev hendes konkurrence karriere sluttet, da hun til IGP1 DM fik en skade i v forben og kunne derfor ikke holde til, at arbejde hårdt mere. Cocio vidste sig som en super avlstæve og fik 5 kuld, hvor vi har Team Aixa Ronja og Team Aixa Thilde, og Cocio har flere hvalpe der konkurrer højt og andre der er hos Politiet. 
Hun bor nu hos Jonny og Lotte, som købte hvalp fra vores allerførste kuld i 2011, Her nyder Cocio sin pension. 

Team Aixa Cocio