Schæferkennel Team Aixa


TEAM AIXA

OM TEAM AIXA

Vi gør alt for, at opdrætte mentalt stærke og sunde hunde. Og vi gør alt for at præge og socialiserer hvalpene, som hos os fødes indendørs og vokser op i vores familie, hvalpe herfra vil derfor være vant til børn i alle aldre. endvidere har vi også katte, som hvalpen vil stifte bekendskab med. Hos os får hvalpene mange kram og bliver mange gange dagligt løftet op. Vi har også en lille træningsbane og hvalpebane med div. legetøj, tunnel, ramper osv. for at stimulerer hvalpene og styrke deres udvikling. Hvalpene vil inden de flytter havde været på små ture, og vil være trænet i at køre bil, have halsbånd på og gå i snor. 

Vi har lejlighedsvis hvalpe.

Hvalpene bliver også renlighedstrænede. Inden hvalpene flytter bliver de hvalpetestede, for at sikre at de kommer til rette hjem. Hvalpe herfra vil være godt rustede til deres kommende fremtid som enten konkurrence, tjeneste, brugs og udstillingshunde, men også samtidig som velfungerende familiehunde. Hvalpe herfra sælges med stamtavle og DKK købsaftale. Hvalpen vil være sundhedsundersøgt af dyrlæge og der medfølger sundhedsattest, hvalpen vil være ID mærket, vaccineret første gang og være ormebehandlet flere gange. Der medfølger hvalpepakke fra Gamedog.

Team Aixa sportshund
Team Aixa højavlsschæfer

Sportshund / Højavlshund

En Schæfer er ikke bare en schæfer, her findes to varianter.

Sportshunden benævnes også som den grå hund eller brugshunden og højavlshunden kaldes også for udstillingshunden.

Sportshunden er en aktiv arbejdsvillig hund, med stor belastbarhed og drift. Sportshunden er fremavlet til at være adræt og hurtig og kunne præstere til top point til brugsprøver og konkurrencer. I avlen med sportshunden lægges vægten på sundhed og arbejdsegenskaberne. Højavlshunden er en mindre driftig og aktiv hund sammenlignet med sportshunden. Højavlshunden er roligere og derfor også lettere at styre og et bedre valg for førstegangskøbere. I avlen med højavlshunden lægges hovedvægten på sundhed, eksteriør og bevægelse. og hvor sportshunden klare sig fremragende til brugskonkurrencer, er højavlshundens rette element udstillingsringen. her vil sportshunden ofte klare sig dårligere, pga. dennes måske indskrænkede bygningsforhold. Så man kan ikke sige den ene variant er bedre end den anden, det kommer helt an på hvad forventninger og ønsker man har til sin hund og hvilke tilværelse man kan tilbyde hunden. Så for den ene person kan sportshunden være en fortrindelig træningsmakker og for en anden vil det være højavlshunden der vil være den perfekte træningshund. Begge hunde kan samtidig leve som familiehunde, bare de aktiveres til den enkeltes hunds behov.


HVALP FRA TEAM AIXA


DKK uddannet

Den lovpligtige hundeholder uddannelse på 32 lektioner er bestået i 2011: adfærd, rammer, hundens røgt og pleje, genetik, reproduktion, parring, fødsel.

DKK og Jura.


Hvalpe 

Hvalpe herfra sælges med DKK købsaftale. Der vil medfølge sundhedsattest fra dyrlægen og hvalpen vil være ID mærket, vaccineret første gang og ormebehandlet flere gange. Der medfølger hvalpepakke.

For at reserverer en hvalp, betales et depositum, man vil kunne følge hvalpene hele deres opvækst, her er altid mulighed for at aflægge et besøg.


Træningshjælp

Har man en hund fra Kennel Team Aixa vil man altid kunne få hjælp til træning.

Enten ved at deltage på træningshold eller ved enkeltmands træning.


Træningstøj med Logo

Vi har T shirt til damer og herre samt børne T Shirt. Det vil også være muligt at købe hættetrøje med eller uden lynlås, både til voksne og til børn.


Følg Team Aixa på Facebook, Working-Dog, Instagram, Youtube og tiktok.

På Facebook har hver hund sit eget fotoalbum, så det er let og overskueligt at følge med.

Man er altid velkommen til at kontakte os, for at høre om vores planer og hvalpe.

Og man er også velkommen til at komme og se vores hunde.