Til salg

Tæve

Team Aixa Mynte Mø er en skøn tæve på 5 år, hun har fine hofter og albuer HD-A og AD-0. Hun har af prøver,BH,AD,IFHV(99p)IGP1,AK,IGP2,IGP3(99,90,90) Vinder af IGP1 Danmarksmesterskabet 2020. Hun er en sød og kærlig tæve som ønskes omplaceret til nogen som vil træne med hende, evt. gå til konkurrence i sporprøver eller IGP. Og samtidig skal hun have et dejligt familieliv. For at høre mere om hende kontakt os på 31262180

Team Aixa Hvalpe


Venteliste på hvalp -


Kontakt os gerne på 31262180

Vi forventer hvalpe efterår 2022 Team Aixa 
Team Aixa

-Kuld


Se mere 

under


Den lovpligtige hundeholder- uddannelse på 32 lektioner er bestået i 2011: adfærd, rammer, hundens røgt og pleje, genetik, reproduktion, parring, fødsel.


Dansk Kennel Klub

Hvalpe herfra sælges med DKK købsaftale. Der vil medfølge sundhedsattest fra dyrlægen og hvalpen vil være ID mærket og vaccineret første gang.


Købsaftale

Har man en hund fra Kennel Team Aixa vil man altid kunne få hjælp til træning. Enten ved at deltage på træningshold eller ved enkeltmands træning.


Træningshjælp

Vi har T shirt til damer og herre samt børne T Shirt. Det vil også være muligt at købe hættetrøje med eller uden lynlås, både til voksne og til børn.


Bestil kenneltøj. 

Hunde fra Kennel Team Aixa vil også være at finde på Working- dog. Her vil også være mulighed for at se mere om de hanner som vi vælger til avl.


Working-dog

Følg Kennel Team Aixa på facebook, her vil være flere billeder af hver enkelt hund og der er mulighed for at følge de andre hvalpe fra kuldet.